Élménypedagógiai tárlatvezetés és foglalkozás Csernik Attila képzőművész AGART c. kiállításában, valamint a Nagyok című állandó kiállításban

Topolya Község Múzeuma

2022. szeptember 15. – 2023. április közepe

 

1.      Állomás:

A Nagyok című állandó kiállításban megismerkedünk a régész életével, egy bébimamut fogával,  valamint egy topolyai csodadoktor orvosi műszereivel.

2.      Állomás:

Csernik Attila AGART c. retrospektív képzőművészeti kiállításban megtudjuk, miért a szív az egyik kedvenc motívuma a képzőművésznek, megkeressük a tárlatban az összes szív alakú alkotását. A gyerkőcsarokban rengeteg cica, tücsök, kutyus vár ránk, ugyanis az alkotó gyermekirodalom-illusztrációkat készített az egykori Mézeskalácsnak és különböző könyveknek, folyóiratoknak, és ezekkel az alkotásokkal díszítettük a falakat. De megismerkedhetünk a művész babáival is, amiket egykor készített gyermekeinek. Versenyezünk, hogy ki tudja hamarabb megtalálni azokat az alkotásokat, amiket különböző versek ihlettek egykor. Aztán persze nem mehettek haza szív nélkül! A foglalkozás végén szíveket gyártunk, amiket hazavihettek szeretteiteknek.

Foglalkozásvezető: Vastag Gazsó Hargita múzeumpedagógus, főmuzeológus

Jelentkezni: topmuz@gmail.com, +381 65 555 1285

Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján

A foglalkozás időtartama: 90 perc

Maximum 36 gyermek tud egyszerre a foglalkozáson részt venni

Ingyenes belépő és foglalkozás

Figyelmedbe ajánljuk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük